ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ-STYLING

Διακοσμητικές παρεμβάσεις που να αναβαθμίζουν την αισθητική ενός παλιού και ως τότε παραμελημένου διαμερίσματος στα Άνω Πετράλωνα Αττικής ήταν το σημείο έναρξης για το συγκεκριμένο έργο. Χωρίς να πραγματοποιηθούν δραστικές δομικές παρεμβάσεις, ο χώρος απόκτησε σχεδιαστική ταυτότητα μέσα από την επιλογή χρωμάτων, επίπλων, υφασμάτων και ταπετσαριών.
Διακοσμήθηκαν οι χώροι της εισόδου και του καθιστικού, καθώς και το υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος. Στην είσοδο και το καθιστικό, το HC-83, ένα εκλεπτυσμένο μπεζ από την ιστορική παλέτα της Benjamin Moore, απότελεί τον ιδανικό καμβά για την ανάπτυξη ενός  στυλ contemporary με συγκρατημένες πινελιές έντονου χρώματος κατά τόπους, ενώ επιδεικνύει άψογη συμπεριφορά στον ανατολικό φωτισμό του χώρου και κολακεύει τα παλιά μωσαϊκά δάπεδα.
Το υπνοδωμάτιο και η κουζίνα ακολουθούν το ίδιο μοτίβο, με έμφαση στην εξεύρεση κομψών λύσεων για περιορισμένα τετραγωνικά και στο παιχνίδι υφής και χρώματος. Σημαντικό ρόλο για το χαρακτήρα ολόκληρου του διαμερίσματος παίζει η μελέτη ατμοσφαιρικού και εστιακού φωτισμού.